De Zuidfoor, samen naar de kermis!

De Zuidfoor slaat weer haar tenten op van zaterdag 19 juli tot zondag 24 augustus 2014.
Over een lengte van bijna 2 kilometer, van de Hallepoort tot de Anderlechtsepoort, en gedurende meer dan een maand, kan u 130 attracties uitproberen, van klassiek tot sensationeel: draaimolens, schietstanden, de spooktrein, botsauto’s en achtbanen. Iedereen, groot en klein, kan wel iets naar zijn gading vinden!
Vergeet zeker niet uw smaakpapillen te verwennen met een luchtige suikerspin, een lekkere pomme d’amour of smoutebollen die u terugvoeren naar uw kindertijd.
Zoals elk jaar heeft de grootste kermis van Brussel ook heel wat verrassingen voorbereid: bekende peters, nieuwe attracties, een Voetbaldag, nieuwe afdekzeilen en nog veel meer …
Daarenboven past dit onmidbare evenement van de Brusselse zomer harmonieus in het economische en sociale weefsel van de Stad en draagt zo bij aan de animatie, het economisch dynamisme en de uitstraling van Brussel. Bij de vorige editie werden 1,5 miljoen bezoekers geteld!
De organisatie van een kermis in het stadscentrum kan alleen maar een succes worden als de samenwerking tussen de foorkramers en de stadsdiensten optimaal verloopt. De gestroomlijnde samenwerking tussen de verschillende partners zou een inspiratiebron kunnen zijn voor de stad Antwerpen.
Dit jaar werd er bijzondere aandacht besteed aan de verwachtingen van de foorkramers en waren er regelmatig ontmoetingen tussen de verschillende actoren gepland.

De Zuidfoor, samen naar de kermis!